Werkwijze Kenneth Verbist

Samenwerking

Nadat we kennis hebben gemaakt, werk ik vaak eerst een periode op locatie. Zo kunnen we snel schakelen en zorgen dat er wederzijds vertrouwen en een band ontstaat. Ook kan ik op deze manier een goed beeld krijgen van de te optimaliseren processen, of andere inzichten omtrent de op te lossen uitdaging inventariseren.

Zelfstandig en communicatief vaardig programmeur

Van klanten hoor ik vaak terug dat ze het prettig vinden dat ik helder en gestructureerd te werk ga. Gedurende het project, ook wanneer ik werk vanuit kantoor, is er regelmatig contact en uiteraard ben ik beschikbaar voor een afspraak op locatie indien de werkzaamheden of het project daarom vragen.

Commercieel programmeur

Ik werk oplossingsgericht en ben goed in staat om de hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden. Waar andere programmeurs zich soms verliezen in de details en veel tijd kwijt zijn aan het perfectioneren van een bepaald aspect, ben ik goed in staat om ook hierin mijzelf commercieel op te stellen. Ik werk efficiënt waar nodig en besteed extra tijd aan de zaken waar winst te behalen valt.

Mijn digitaal profiel

Download mijn CV, whitepaper en voorbeeldprojecten in een makkelijk printbare PDF


Download