Sectoren

Van luchtvaart tot microbiologie

Ik heb als programmeur én software engineer ervaring in verschillende industrieën en bedrijven. 

Voedsel & bio

Een subset van lab automatisering, in voedsel & bio komen complexe vraagstukken aan te pas. Denk hierbij aan het optimaliseren van de verwerkingssnelheid van de verschillende bots, de werking van de XYZ robot armen en het koppelen van alle data met de LIMS systemen in de labs. 

Lab automatisering

Voor o.a. Eurofins, Lavetan, Qlip, DTS en MCC heb ik gewerkt aan robots ten behoeve van lab automation. Hierbij gaat het vooral om het automatisch verwerken van voedsel monsters en het uitplaten op 3M Petri schaaltjes en/of filmpjes. Tevens het automatisch tellen van bacterie en schimmel kolonies. Technieken die ik doorgaans gebruik zijn Matlab, Python, wiskundige modellering. 

Airport automation

Processen op luchthavens worden steeds verder geautomatiseerd ten behoeve van efficiëntie. In die processen valt vaak nog veel te optimaliseren. Ik ben degene die de algoritmes heeft geschreven om non-conveyable voorwerpen te detecteren bij baggage scans. Mijn algoritmes worden worden gebruikt op grote internationale luchthavens wereldwijd, van Las Vegas tot Incheon Intl. Airport van Zuid Korea. 

Mijn digitaal profiel

Download mijn CV, whitepaper en voorbeeldprojecten in een makkelijk printbare PDF


Download