Over Kenneth Verbist

Software engineer en programmeur

Ik ben een programmeur in industriële en wetenschappelijke hoek. Met een achtergrond en opleiding als lucht-ruimtevaart technicus aan de Universiteit van Delft, heb ik aanleg voor de high-tech business.

Bijzonder complexe problemen, waar een gemiddelde programmeur ophoudt, hebben daarbij mijn speciale aandacht en interesse. Mijn wiskundige kennis en technische achtergrond, gecombineerd met jarenlange ervaring in programmeren zorgen ervoor dat vrijwel geen uitdaging op dit gebied mij te groot is. Bovendien heb ik jarenlang een eigen bedrijf gehad met werknemers en ben ik daarom ook thuis in de commerciële kant van werkzaamheden en kan ik hoofd- en bijzaken goed van elkaar scheiden.

 

C++, C# en Python programmeur

Een flinke uitdaging, daar houd ik van. Als programmeur met een passie voor bijzonder complexe problemen vanuit zowel de industriële als wetenschappelijke invalshoek houd ik mij dagelijks bezig met het optimaliseren van processen en automatiseringssystemen. Ik werk veel met programmeertalen: C++, C# en Python.

Commercieel meedenken

Als brug tussen de programmeur en wetenschapper ben ik een strategisch partner die ook commercieel meedenkt. Oplossingsgericht werken, waarbij het scheiden van hoofd- en bijzaken ervoor zorgt dat een effectieve aanpak de efficiëntie niet in de weg staat. Kortom; een senior programmeur die je niet iedere dag tegenkomt.

Mijn digitaal profiel

Download mijn CV, whitepaper en voorbeeldprojecten in een makkelijk printbare PDF


Download